Plašākā svētku preču izvēle Baltijā, 10 000+ preces 13 gadi tirgū, kopš 2007. gada Piegāde pa Latviju, Lietuvu, Igauniju
LV | RU | EN
Grozs ir tukšs
Par mums | Distances līgums | Piegāde, Apmaksa | Kontakti
Kostimi.lv veikals / noliktava Rīgā Krimuldas iela 6 (VEF), Rīga, LV-1039 P.O.T.C.P. 10:00-19:00, Sestdiena 10:00-18:00 shop@kostimi.lv +371 288 166 06

SIA Marki Group Privātuma politika

Kostimi.lv, kas pieejams https://www.kostimi.lv, uzņemas aizsargāt jūsu privātumu. Mēs esam sagatavojuši šo Privātuma politiku, lai aprakstītu mūsu praksi attiecībā uz personas datiem, kas iegūti no mūsu mājaslapas lietotājiem.

Piekrišana

Izmantojot Pakalpojumus, lietotāji piekrīt savu Personas datu savākšanai un izmantošanai. Jūs arī apliecināt, ka jums ir visas nepieciešamās atļaujas šo Pakalpojumu izmantošanai, ieskaitot to izmantošanu Personāldatu apstrādei. Mēs ievācam un izmantojam jūsu sniegto informāciju, ieskaitot to informāciju, kuru iegūst, kad jūs izmantojat mūsu Pakalpojumus. Pie tam, mēs varam izmantot iegūto informāciju iekšējiem mērķiem, lai izstrādātu, iestatītu, uzlabotu un pilnveidotu savus Pakalpojumus, kā arī reklāmas un mārketinga nolūkos saskaņā ar esošo Privātuma politiku.

Rūpīgi izlasiet mūsu Privātuma politiku, lai iegūtu skaidru priekšstatu par to, kā mūsu mājaslapā tiek ievākta, izmantota, aizsargāta vai citādi apstrādāta lietotāju personālā informācija.

Šī Privātuma politika domāta, lai informētu lietotājus par mājaslapas https://www.kostimi.lv privātās informācijas izmantošanas veidiem, ko mājaslapa iegūst no saviem lietotājiem. Ja lietotāji nepiekrīt kādai Privātuma politikas daļai, mēs nevaram sniegt Pakalpojumus lietotājiem, un lietotājiem jāpārtrauc piekļuve mūsu piedāvātiem pakalpojumiem. Šī Privātuma politika attiecas tikai uz mūsu darbību internetā un attiecas uz mājaslapas apmeklētājiem un informāciju, ko viņi sniedz un/vai iegūst no mājaslapas Kostimi.lv. Šī Privātuma politika neattiecas uz jebkuru informāciju, kura tika iegūta bezsaistes režīmā vai kanālos, kas nav minētā mājaslapa.

Izmantojot Pakalpojumus, jūs apliecināt, piekrītat un atļaujat ievākt, apstrādāt un izmantot jūsu sniegto informāciju un šīs informācijas izmantošanai, ko varam veikt tikai mēs vai trešās personas mūsu vadībā saskaņā ar Privātuma politiku mūsu pakalpojumu kvalitātes izstrādes, iestatīšas, uzlabošanas un pilnveides nolūkos.

Mēs varam mēģināt informēt jūs par izmaiņām Privātuma politikā, taču jūs uzņematies atbildību par periodisku Privātuma politikas izmaiņu, kuras var tikt ieviestas, pārbaudi. Mēs esam tiesīgi jebkurā laikā mainīt vai pārskatīt Privātuma politikas noteikumus, un jūs piekrītat šīm izmaiņām vai grozījumiem.

Definīcijas

  • „Ievākšana” nozīmē informācijas ievākšana, iegūšana vai apgūšana ar likumīgu un taisnīgu līdzekļu palīdzību pie noteikumiem, kad persona ir vai var būt identificēta.
  • „Tiešās piekrišanas sekas” ir tas, ka mēs neuzņemamies atbildību saskaņā ar Fizisko personu datu apstrādes likumu, un jūs neesat tiesīgi pieprasīt atlīdzību saskaņā ar Fizisko personu datu apstrādes likums gadījumos, kad jūs dodat savu piekrišanu kompānijai atklāt jūsu personas datus saņēmējam ārzemēs, un saņēmējs ārzemēs izmanto jūsu personas datus, pārkāpjot Fizisko personu datu apstrādes likumu.
  • „Tieša informētība” nozīmē apstāklus, kad mēs esam snieguši jums skaidru aprakstu (mutisku vai rakstisku) par Tiešās piekrišanas sekām. „Atteikums no dalības” ir izteikts pieprasījums par turpmāku tiešā mārketinga ziņojumu saņemšanas pārtraukšanu.
  • „Personas dati” apzīmē informāciju, kas nav konfidenciāla informācija, tajā skaitā informāciju vai viedokli (vai tā būtu informācija vai viedoklis, kas ir daļa no datu bāzes), neatkarīgi no tā, vai tā ir patiesa vai ne, vai tā ir pierakstīta materiālā veidā, par personu, kuras personība ir acīmredzama vai var būt pamatoti noteikta, pamatojoties uz informāciju vai viedokli. Tā ietver, bet ne tikai, vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, paroli un pasta adresi.
  • „Izmantošana” apzīmē jūsu Personas datu apstrāde mūsu Kompānijā.

Informācija, ko mēs varam ievākt

Personas dati, kuri jums jāuzrāda, un iemesli, kāpēc šie dati ir jāuzrāda, būs skaidri momentā, kad mēs lūgsim norādīt savus personas datus.

Pieejot vai izmantojot mūsu pakalpojumus, mēs varam automātiski ievākt informāciju par jums, kas var ietvert sekojošo:
  • Reģistrācijas informācija: mēs reģistrējam informāciju par jūsu izmantošanu mūsu mājaslapā, tajā skaitā, informāciju par jūsu pārlūkprogrammas veidu un valodu, pieejas laiku, aplūkotās lapas, jūsu IP-adresi un mājaslapu, no kurienes jūs tikāt pāradresēti uz mūsu lapu.
  • Informācija par ierīci: mēs varam ievākt informāciju par jūsu ierīci, ko jūs izmantojat piekļūšanai mūsu pakalpojumiem, tajā skaitā, ierīces modeli, operētājsistēmas veidu un versiju, ierīces unikālo identifikācijas numuru, telefona numuru, starptautisko mobilās ierīces identifikācijas numuru (IMEI) un mobilo pakalpojumu sniedzēju.
  • Informācija par atrašanās vietu: ar jūsu piekrišanu mēs varam ievākt informāciju par jūsu ierīces atrašanās vietu, lai atvieglotu jums noteiktu servisu lietošanu mūsu mājaslapā, noteiktu jūsu ierīces pārvietošanās ātrumu, pievienotu filtrus pēc jūsu atrašanās vietas (piemēram, laika prognoze jūsu reģionā) un jebkuriem citiem mērķiem.
  • Informācija, ko ievāc Cookies un citas sekošanas tehnoloģijas: mēs pielietojam dažādas tehnoloģijas informācijas ievākšanai, kas var ietvert cookies faila nosūtīšanu jums. Cookies – ir neliels fails ar datiem, ko nodod uz jūsu datora cietā diska, kas ļauj mājaslapai reaģēt uz jums kā uz lietotāju, ievākt un atcerēties informāciju par jūsu izvēlēm, lai adaptētu mājaslapas darbību jūsu vajadzībām, izvēlēm un nepatikām.
  • Kopumā cookies fails ir drošs, tāpēc ka tas identificē tikai jūsu datoru interneta pārlūkprogrammas satura iestatīšanai. Atļauja cookies failu izmantošanai nedod mums pieeju jūsu datoram vai jebkuriem personas datiem, izņemot to informāciju, kuru jūs vēlaties sniegt. Citi serveri nevar izlasīt šo failu un nevar izmantot to vīrusu piegādei. Lielāka daļa pārlūkprogrammu automātiski pieņem cookies, taču parasti jūs varat iestatīt savu pārlūkprogrammu (Microsoft Internet Explorer, Firefox vai Google Chrome), lai tas katru reizi pieprasītu jūsu atļauju cookies faila izvietošanai, atteikties no dažiem cookies failiem vai pilnībā liegt cookies failu izvietošanu.
  • Ja jūs pilnībā izslēdzat cookies, dažas mājaslapas funkcijas var būt nepieejamas, un atsevišķas mājaslapas var būt atspoguļotas nekorekti. Lai uzturētu mūsu mājaslapas personalizētas funkcijas (piemēram, valsts kodi un valodas, groza pārlūkfunkcija un citas iespējas), mēs nosūtam cookies failu uz jūsu cieto disku un/vai izmantojam verifikāciju uz cookies faila pamata, lai identificētu jūs kā reģistrētu mājaslapas lietotāju.

Kādā veidā mēs izmantojam ievākto informāciju?

Mēs izmantojam ievākto informāciju dažādos veidos, tajā skaitā:

  • Lai nodrošinātu, izmantotu un apsaimniekotu mūsu mājaslapu
  • Lai uzlabotu, personalizētu un paplašinātu mūsu mājaslapu
  • Lai novērtētu un analizētu, kādā veidā jūs izmantojat mūsu mājaslapu
  • Lai izstrādātu jaunus produktus, pakalpojumus, funkcijas un iespējas
  • Lai sazinātos ar jums tiešā veidā vai caur vienu no mūsu partneriem, ieskaitot, klientu apkalpošanai, lai sniegtu jums informāciju par jauninājumiem un citu informāciju attiecībā uz mājaslapu, kā arī mārketinga un reklāmas nolūkos
  • Lai nosūtītu jums ziņojums uz elektronisko pasta adresi
  • Lai atklātu un novērstu krāpniecību
  • Lai izpildītu pasūtījumus, kuri tika noformēti mūsu internetveikalā, un lai sazinātos ar jums par pasūtījuma apstrādi un piegādi

Mūsu iestatījumi ļauj mums arī iestatīt savienojuma lielumus. Ja jūs nevēlaties saņemt no mums reklāmas ziņojumus pa e-pastu, jūs varat atteikties no jaunumu saņemšanas, sekojot instrukcijām e-pastā. Pat ja jūs atteiksieties no reklāmas ziņojumu saņemšanas, jūs turpināsiet saņemt ar reklāmu nesaistītus paziņojumus no mums par jūsu lietotāja profilu un mūsu pakalpojumiem.

Pēc jūsu pakalpojumu pārtraukšanas vai deaktivācijas mēs varam (bet tas nav mūsu obligāts pienākums) glabāt jūsu informāciju arhivēšanas nolūkos. Mēs nesniegsim jūsu Personas datus trešajām personām, izņemot gadījumos, kas minēti Privātuma politikā.

Pēc mūsu ieskatiem, ar iemeslu vai bez iemesla, mēs esam tiesīgi dzēst jebkurus materiālus vai ziņojumus, ja mēs uzskatām, ka tādas rīcības nepieciešamas (a) likuma ievērošanai, esošās tiesvedības procesa vai izmeklēšanas īstenošanai, lai novērstu vai veiktu darbības attiecībā uz iespējamu vai faktisku nelikumisku darbību; (b) lai nodrošinātu esošās politikas ievērošanu, ieviestu piesardzības pasākumus pret saistībām, izmeklētu un pasargātu sevi no jebkurām pretenzijām vai sūdzībām no trešajām pusēm, sniegtu palīdzību valsts likumsargiem vai aizsargātu mājaslapas drošību vai veselumu; (c) lai nodrošinātu vai aizsargātu mājaslapas, mūsu lietotāju vai citu personu tiesības, īpašumu vai personīgo drošību.

Precīzas un korektas informācijas nodrošināšana

Mēs nodrošinām skaidrus piesardzības pasākumus, lai nodrošinātu mūsu ievākto, izmantojamo un atklājamo personas datu pilnīgumu, atbilstību un precizitāti. Tomēr šīs informācijas korektums ir lielā mērā atkarīgs no jūsu sniegtās informācijas.

Tāpēc mēs rekomendējam, lai jūs ziņotu mums, ja ir pieļautas jebkādas kļūdas jūsu personas datos, un regulāri informētu mūs par izmaiņām personas datos, piemēram, vārda vai adreses maiņu.

Kādā veidā mēs aizsargājam jūsu informāciju

Mēs esam ļoti ieinteresēti jūsu personas datu konfidencialitātes saglabāšanā. Mēs veicam administratīvus, fiziskus un elektroniskus pasākumus, lai novērstu nesankcionētu pieeju pie jūsu sniegtās informācijas.

Izmantojot šo mājaslapu un mūsu Pakalpojumus, vai sniedzot mums savus personas datus, jūs piekrītat, ka mēs varam sazināties ar jums elektroniskajā veidā par drošības, konfidencialitātes un administratīviem pasākumiem, tāpēc ka jūs izmantojāt mūsu mājaslapu vai pakalpojumus.

Mēs izmantojam komerciāli pamatotus fiziskus, vadības un tehniskos drošības līdzekļus jūsu Personas datu drošības un veseluma saglabāšanai. Tomēr mēs nevaram nodrošināt vai garantēt jebkuras informācijas nododamās mums drošību, un to jūs nododat mums uz savu risku. Pēc tam, kad būsim saņēmuši informāciju no jums, mēs veiksim visus komerciāli apsvērtus pasākumus, lai nodrošinātu mūsu sistēmu drošību. Tomēr pievērsiet uzmanību, ka tas negarantē, ka pieeja šādai informācijai nevar tikt iegūta, atklāta, izmainīta vai iznīcināta mūsu fizisko, tehnisko vai vadības sistēmas garantiju pārkāpšanas rezultātā. Ja mēs uzzināsim par mūsu drošības sistēmas pārkāpumiem, mēs varam mēģināt informēt jūs par to elektroniskajā veidā, lai jūs varētu veikt atbilstošos drošības pasākumus.

Neskatoties uz esošās politikas noteikumiem, kas vērsti pret jums, mēs varam saglabāt vai glabāt jūsu informāciju, ja mēs uzskatām, ka tas ir nepieciešams likuma, noteikumu vai juridiskā jautājuma ievērošanas nolūkos; aizsargāt jebkuras personas drošību; novērst krāpniecību, drošības draudus vai tehniskās problēmas; vai mūsu īpašuma vai tiesību aizsardzībai. Tomēr neviens esošās politikas noteikums nav paredzēts, lai ierobežotu jebkuras juridiskas pretrunas vai pretrunas, kas var rasties jums pret trešajām personām, ieskaitot valsts, pieprasījumu atklāt informāciju par jums.

Bērnu privātums

Jaunāku bērnu privātās dzīves aizsardzība ir ļoti svarīga. Tāpēc mēs neievācam un nepieprasām privāto informāciju no personām, kas jaunākas par 18 gadiem, vai apzināti neļaujam šīm personām reģistrēties. Ja jums vēl nav 18 gadi, nemēģiniet reģistrēties pakalpojumu saņemšanai un nemēģiniet nosūtīt mums jebkādu informāciju par sevi, ieskaitot, savu vārdu, adresi, telefona numuru un e-pasta adresi. Neviena persona, kas jaunāka par 18 gadiem, nevar sniegt savus personas datus, lai piekļūtu pakalpojumiem. Ja mums būs zināms, ka esam ieguvuši personas datus par bērnu līdz 18 gadu vecumam, mēs izdzēsīsim šo informāciju pēc iespējas ātrāk. Ja jūs uzskatāt, ka mums varētu būt informācija no vai par bērnu līdz 18 gadu vecumam, lūdzu, sazinieties ar mums.

Konfidencialitātes tiesības CCPA (nepārdot manus Personas datus)

Saskaņā ar CCPA, starp citām tiesībām, patērētājiem ir tiesības:

  • Pieprasīt, lai Kompānija, kas ievāc klienta Personas datus, atklātu kategorijas un personas datu konkrētās daļas, kuri tika ievākti par patērētāju.
  • Pieprasīt no Kompānijas izdzēst visus ievāktos personas datus par patērētāju.
  • Pieprasīt, lai kompānija, kas pārdod klienta personas datus, nepārdotu klienta personas datus.
  • Ja jūs iesniedzāt pieprasījumu, mums ir 1 mēnesis, lai sniegtu atbildi. Ja jūs vēlaties izmantot šīs tiesības, sazinieties ar mums.

Datu aizsardzības tiesības GDPR

Mēs vēlamies pārliecināties, ka jūs esat pilnībā informēts/a par savām tiesībām attiecībā uz datu aizsardzību. Katram lietotājam ir sekojošas tiesības:

  • Pieejas tiesības – jums ir tiesības pieprasīt jūsu personas datu kopiju. Mēs varam ieviest nelielu maksu par šo pakalpojumu.
  • Labošanas tiesības – jums ir tiesības pieprasīt veikt jebkuras informācijas, ko jūs uzskatāt pa nekorektu, labojumus. Jums arī ir tiesības pieprasīt aizpildīt to informāciju, kura, jūsuprāt, nav pilnīga.
  • Dzēšanas tiesības – jums ir tiesības pieprasīt dzēst jūsu personas datus pie noteiktiem nosacījumiem.
  • Tiesības ierobežot apstrādi – jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs ierobežotu jūsu personas datu apstrādi pie noteiktiem nosacījumiem.
  • Tiesības iebilst pret apstrādi – jums ir tiesības iebilst pret jūsu personas datu apstrādi pie noteiktiem nosacījumiem.
  • Datu pārnešanas tiesības – jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs nodotu ievāktos datus citai organizācijai vai jums pašam pie noteiktiem nosacījumiem.
  • Ja jūs iesniedzāt pieprasījumu, mums ir 1 mēnesis, lai sniegtu atbildi. Ja jūs vēlaties izmantot šīs tiesības, sazinieties ar mums.

Apvienošanās un pārņemšana

Apvienošanās vai pārņemšanas gadījumos mēs paturam tiesības nodot visu informāciju, tajā skaitā, uzglabājamos personas datus, jaunizveidotajam uzņēmumam vai kompānijai. Par jebkurām izmaiņām Privātuma politikā un jūsu statusu mājaslapā jums tiks paziņots ar e-pasta starpniecību.

Saites uz citām mājaslapām

Mūsu mājaslapa satur saites uz citām mājaslapām. Tas, ka mēs uzrādām saites uz citām mājaslapām, nenozīmē, ka mēs atbalstām, atļaujam vai parādam saikni ar trešo pusi. Mēs nevaram kontrolēt citas mājaslapas. Šīs mājaslapas var izvietot jūsu datorā savus cookies failus vai citus failus, ievākt datus vai pieprasīt jūsu personas datus. Citas mājaslapas seko saviem noteikumiem par jūsu sniegto personas datu izmantošanu vai atklāšanu. Mēs rekomendējam iepazīties ar privātuma politiku, kas attiecas uz jūsu apmeklētām mājaslapām.

Atteikšanās no informācijas apmaiņas

Mēs saprotam un cienām, ka ne visi lietotāji var atļaut mums dalīties ar savu informāciju. Ja jūs nevēlaties, lai mēs nododam informāciju par jums, lūdzu, sazinieties ar mums caur sadaļu “Kontakti”, un mēs izdzēsīsim informāciju par jums pēc iespējas ātrāk. Vēršoties pie mums, lūdzu, precīzi norādiet sava pieprasījuma būtību, ieskaitot, savu vārdu, pasta adresi, e-pasta adresi un telefona numuru.

Tomēr dažos apstākļos, piemēram, pie tiesvedības procesiem, no mums var tikt pieprasīts sniegt jūsu personas datus.

Fišings un okšķerēšana

Ja jūs esat saņēmis e-pasta vēstuli no mums vai no mūsu partneriem, kurā pieprasa jūsu personas datu (piemēram, kredītkartes numuru, lietotājvārdu un paroli) atklāšanu, vai kurā tiek lūgts apstiprināt vai apliecināt savu reģistrāciju vai jebkuru citu informāciju, nospiežot uz saites, šo vēstuli, visticamāk, nosūtījusi persona, kas mēģina nelikumīgi iegūt informāciju par jums, ko mēdz saukt par okšķerēšanu. Mēs nepieprasām šādu informāciju elektroniskajā veidā. Nesniedziet šādu informāciju un nespiediet uz saites. Sazinieties ar mums, ja esat saņēmis šādu vēstuli.

Mūsu reklāmas partneri un viņu privātuma politika

Daži reklāmdevēji mūsu mājaslapā var izmantot cookies failus un interneta norādes.

Citi reklāmas serveri vai reklāmas tīkli izmanto tādas tehnoloģijas kā cookies, JavaScript vai interneta norādes, kurus pielieto viņu reklāmas sludinājumos un saitēs, redzamos mājaslapā Kostimi.lv, un ko nosūta pa tiešo pārlūkprogrammai. Šajā gadījumā tie automātiski saņem jūsu IP adresi. Šīs tehnoloģijas pielieto, lai mērītu reklāmas kampaņu efektivitāti un/vai reklāmas satura personalizēšanas nolūkos, ko jūs redzat apmeklētajās mājaslapās.

Pievēršat uzmanību, ka Kostimi.lv nav pieejas vai kontroles pār šiem cookies failiem, ko izmanto reklāmdevēji.

Jūs varat iepazīties ar šo sarakstu, lai izlasītu dažu reklāmdevēju mājaslapu privātuma politiku. Šis saraksts ir paredzēts tikai uzziņas nolūkiem un var nesaturēt visus datus par reklāmdevēju privātuma politiku. Tāpēc lūdzam jūs pārbaudīt šo reklāmdevēju mājaslapas.

Trešo pušu privātuma politika

Kostimi.lv Privātuma politika neattiecas uz citiem reklāmdevējiem vai mājaslapām. Tāpēc mēs iesakām jums iepazīties ar attiecīgās mājaslapas privātuma politiku sīkākai informācijai. Tas var saturēt norādes un instrukcijas, kā atteikties no dažiem pakalpojumiem.

Jūs varat atslēgt cookies failus, izmantojot atsevišķas pārlūkprogrammas iespējas. Sīkāku informāciju par cookies failu pārvaldīšanu jūs atradīsiet attiecīgajā pārlūkprogrammas mājaslapā.

Jūs varat iepazīties ar dažu trešo personu privātuma politiku. Šis saraksts ir informatīvs un var būt nepilnīgs.

Mūsu privātuma politikas izmaiņas

Periodiski mēs varam atjaunot mūsu privātuma politikas nosacījumus un informācijas drošības procedūras. Ja šīs konfidencialitātes un/vai informācijas drošības procedūras tiek būtiski mainītas jebkurā laikā, mēs izvietosim informāciju par jaunām izmaiņām mūsu mājaslapā, lai informētu jūs par tiem un dotu iespēju atteikties no tiem saskaņā ar augstāk minētiem noteikumiem.

Turpmāka mūsu mājaslapas un Pakalpojumu izmantošana pēc paziņošanas par šīm izmaiņām nozīmē, ka jūs piekrītat šīm izmaiņām.

Privātuma politikas pārkāpšana

Mums ir tiesības pārtraukt vai apturēt jebkura lietotāja profila darbību vai izdzēst noteiktu saturu no jebkura profila vai koplietošanas domēna mūsu mājaslapas ietvaros, ja šāds lietotāja profils vai saturs pārkāpj mūsu Privātuma politikas noteikumus. Mēs lūdzam jūs cienīt citu personu konfidencialitāti un slepenību. Jebkura pārkāpuma vai strīda juridiskais pamatojums tiks noteikts saskaņā ar mājaslapas lietošanas noteikumiem.

Bez izņēmumiem

Mēs nepieņemam nekādus izņēmumus vai jebkādus ierobežojumus mūsu privātuma politikas pieņemšanā. Jūs piekrītat katram politikas noteikumam bez izņēmuma.

Bez pretrunām

Politika ir lietotāja noteikumu daļa. Mēs pielikām visas pūles, lai šī politika nebūtu pretrunā vai nesaskaņā ar citiem noteikumiem, piekrišanām vai vadošiem principiem, kuri pieejami mūsu mājaslapā. Gadījumā, ja rodas pretruna, lūdzu, sazinieties ar mums par galējo noteikuma versiju.

Sazinieties ar mums

Ja jums rodas jautājumi par esošo privātuma politiku, mūsu praksi attiecībā uz mājaslapu vai jūsu sadarbību ar mums, lūdzu, sazinieties ar mums.

PRIVĀTUMA POLITIKA

Zemāk informācija:

- Portāla lietošanas noteikumi,
- Privātums,
- Portāla izvietoto materiālu pārpublicēšana citos avotos.

Portāla lietošanas noteikumi

www.Kleoo.lv ir portāls, kas paredzēts plašam sabiedrības lokam. Portāls sastāv no divām daļām: Kleoo sieviešu pasaule un www.Kostimi.lv interneta veikals. Portāla darbību koordinē SIA „Marki Group”, turpmāk tekstā Kleoo.lv/Kostimi.lv.

- Reģistrējoties jānorāda savu vārdu, uzvārdu un eksistējošo e-pasta adresi,
- Vienam lietotājam var būt tikai viens profils,
- Turēt savus reģistrācijas datus noslēpumā un neizpaust trešajām personām,
- Katrs kleoo.lv/kostimi.lv lietotājs ir pilnībā atbildīgs par jebkuru informāciju, kuru tas izvieto portālā vai nosūta citiem portāla lietotājiem, kā arī uzņemas pilnu atbildību par sekām (t.sk. tiesiskajām), kuras rodas šādas informācijas izvietošanas vai nosūtīšanas rezultātā,
- kleoo.lv/kostimi.lv ir aizliegts ievietot vai nosūtīt citiem portāla lietotājiem informāciju:
  • kuras izvietošanas vai nosūtīšanas rezultātā tiek aizskartas vai pārkāptas trešo personu intelektuālā īpašuma (autortiesības u.c.) tiesības;
  • kura aizskar personas godu un cieņu;
  • kura aicina uz vardarbību, rasu naidu vai citu prettiesisku darbību veikšanu;
  • kura ir vulgāra, ķircinoša vai citādā veidā aizskaroša;
  • kura satur datorvīrusus vai izveidota, lai kaitētu datora vai elektronisko sakaru programmatūras darbībai (drošībai);
  • kurai piemīt surogātpasta (junk mail, spam, chain letter) vai nesaskaņotas reklāmas raksturs;
  • kura ir pornogrāfiska vai pārlieku erotiska;
  • visu cita veida informāciju, kas ietekmē vai var ietekmēt portāla kleoo.lv/kostimi.lv normālu darbību un drošību.
- kleoo.lv/kostimi.lv nenes nekādu atbildību par portālā izvietoto vai portāla lietotāju savstarpēji nosūtīto un portālā ievietoto informāciju un sekām (t.sk. tiesiskajām), kuras ir radušās šīs informācijas izvietošanas, nosūtīšanas vai izmantošanas rezultātā.
- kleoo.lv/kostimi.lv nav atbildīgs par portāla pieejamību, portāla lietotāju savstarpējo komunikāciju, jebkādām tehniska rakstura problēmām portāla darbībā, portāla lietotāja profila datu izmaiņām citas personas neautorizētas piekļūšanas rezultātā. Visa portāla darbība (t.sk. tajā pieejamie pakalpojumi) tiek piedāvāta tāda kāda tā ir, bez nekādām papildus garantijām no Kleoo.lv.
- kleoo.lv/kostimi.lv nav nekādā veidā atbildīgs par jebkāda veida zaudējumiem, kuri kleoo.lv/kostimi.lv lietotājiem ir radušies saistībā ar portāla un tajā pieejamo pakalpojumu izmantošanu.
- kleoo.lv/kostimi.lv lietotājam ir pienākums darīt visu nepieciešamo, lai nodrošinātu kleoo.lv/kostimi.lv tiesisko interešu aizsardzību pret visām trešo personu prasībām vai pretenzijām, kuras ir celtas pret kleoo.lv/kostimi.lv un ir jebkādā veidā saistītas ar portāla lietošanu no attiecīgā lietotāja puses.
- kleoo.lv/kostimi.lv ar e-pasta starpniecību ir tiesīgs informēt portāla kleoo.lv/kostimi.lv lietotājus par dažāda veida ar portālu saistītām aktualitātēm. kleoo.lv/kostimi.lv lietotājam jebkurā brīdī ir iespēja atteikties no šāda veida informācijas saņemšanas, veicot izmaiņas savā profila informācijā.

Portāla kleoo.lv/kostimi.lv lietošanas noteikumi ir paredzēti un saistoši katram kleoo.lv/kostimi.lv lietotājam neatkarīgi no tā vai viņš ir vai nav šī portāla reģistrēts lietotājs.
kleoo.lv/kostimi.lv patur tiesības mainīt šos noteikumus pēc saviem uzskatiem un šīs izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publicētas portālā kleoo.lv/kostimi.lv. Katra portāla lietotāja pienākums ir pārlasīt šos noteikumus.
Par kleoo.lv/kostimi.lv portāla lietošanas noteikumu pārkāpšanu pārkāpējam tiek liegta pieeja kleoo.lv/kostimi.lv izmantošanai uz periodu no 1 dienas līdz 20 gadiem vai arī dzēst profilu. Ja portāla kleoo.lv/kostimi.lv lietotājam šo noteikumu pārkāpuma gadījumā tiek liegta vai ierobežota pieeja portālam vai arī šī lietotāja profils tiek izdzēsts no portāla, tad šim portāla lietotājam netiek atmaksāti nekādi maksājumi, kas veikti saistībā ar portālā izmantojamajiem maksas pakalpojumiem.

Privātuma politika.

Datu drošība ir Kleoo.lv/Kostimi.lv prioritāte!
Mēs nekādā gadījumā nepārdosim, neizīrēsim vai kādā citā veidā nenodosim trešajām pusēm personīgo informāciju bez Jūsu rakstiskas atļaujas, izņemot gadījumus, kad tiek pārkāpta LR likumdošana.
Pasūtījuma izpildei mēs saglabājam personīgos datus (vārds, uzvārds, adrese, telefona numurs un e-pasts), kas nepieciešami pasūtījuma izpildei. Ja nepieciešams, nododam tos tālāk attiecīgajām trešajām personām, lai nodrošinātu pasūtījuma izpildi (piegādes dienestam) un grāmatvedībai.

Maksājumu apstrādi nodrošina maksājumu platforma makecommerce.lv, tāpēc mūsu uzņēmums maksājumu izpildei nepieciešamos personas datus nodod platformas īpašniekam Maksekeskus AS.

Mūsu klienti par mums
Kostimi.lv ir augsti novērtēts!
{
Zane ļoti draudzīga, izpalīdzīga & pretimnākoša. Ļoti palīdzēja.
* atsauksme Labserviss.lv kampaņas ietvaros, neatkarīgais avots.
}
KOSTIMI.LV TIEK NOVĒRTĒTS

REDZĒTS TV UN PRESĒ

© Marki Group, 2006-2020 Jebkuru daļu kopēšana no Kostimi.lv ir stingri aizliegta. (Kleoo.lv) | PRIVĀTUMA POLITIKA
Kurpirkt.lv - visi Latvijas interneta veikali un cenasAkcijas, atrie krediti, OCTA, Kasko, viesnicas, letas aviobiletes, taksi, interneta veikaliCeno.lv
Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist